homepage | nieuw programma energy9™

Nieuw programma Energy9™

Energy9™: Een nieuwe combinatie-methode voor mentale wendbaarheid 

Mentale wendbaarheid in je werk is een hot item. Steeds meer organisaties kiezen ervoor om mentale wendbaarheid hoog op de Human Resources agenda te zetten. Zij voeren een actief en preventief beleid om de mentale wendbaarheid van medewerkers te verhogen. Mentale wendbaarheid in het werk is een beleving. Deze beleving heeft een kop en een staart. Heb je zin om aan je werk te gaan? Voel je je voldaan nadat je gewerkt hebt? Dan zit je goed.  SNC gunt iedere werknemer de maximaal haalbare mentale wendbaarheid.

Om dit te bereiken werkt SNC met het programma “Energy9” aan een oplossing in 9 weken voor medewerkers én organisaties. Een unieke combinatie van Hartritme-management en coaching geeft u een gemakkelijke en werkbare oplossing. Mentale wendbaarheid verhogen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Conform uw verwachtingen heeft SNC deze aanpak wetenschappelijk bewezen én meetbaar gemaakt. Meer weten? Bel met Emil Prager 030-691 0033 voor meer informatie.

Klanten aan het woord

"Ze was behoorlijk onder de indruk hoe aardig en mensgericht iedereen bij SNC is."

Lees meer

"Twee jaar geleden deed ik bij jou Creative Life Plan. Dat is ontzettend waardevol voor mij geweest. Ik besefte me dat mijn vakgebied belangrijk was voor mij, en dat ik daar het liefst in verder wilde werken. Inmiddels heb ik een nieuwe baan gevonden! Een baan naar m’n hart en aansluitend op mijn expertise! Nogmaals dank voor de helderheid die je me hebt bijgebracht twee jaar geleden. "

client van anonieme klant

Lees meer

"Medewerker is steviger in de schoenen komen te staan. Heeft keuzes kunnen maken die haar helpen in haar manier van denken wat ten goede komt aan privé en werk. "

Yacht

Lees meer

"Dit traject heeft bovenverwachting goed uitgewerkt. Man is volledig aan het werk met deels andere functiekarakteristiek."

Yacht

Lees meer

"De begeleiding heeft bijgedragen aan het nemen van bepaalde keuzes die ervoor zorgen dat ik niet ga uitvallen. De kans is vergroot dat ik niet weer door spanningsklachten uit zal vallen. Dat ik dankzij de begeleiding zowel privé als zakelijk meer kan loslaten en toch goede resultaten kan leveren. Ik zie het weer helemaal zitten."

TNO

Lees meer

"Zou zeker dit traject aanraden. Goede begeleiding. Ik had het jaren geleden moeten tegenkomen, was er een heleboel anders gelopen denk ik."

Randstad

Lees meer

"Veel geleerd en een doeltreffende methode om te leren waar je nu eigenlijk tegenaan loopt! De methode leent zich om het zo licht of zwaar te maken als je zelf wil, en nodigt tegelijkertijd uit om net een stap verder te denken en onderwerpen iets verder uit te diepen. Ik heb er veel tijd in gestoken om alles goed scherp te krijgen, en heb daar heel veel voor teruggekregen."

Creative Life Plan

Lees meer

"Ik kan iedereen die dezelfde klachten heeft als die ik heb gehad (overspannen), dit traject aanbevelen. Voor mij was het echt een eyeopener! Bedankt."

TNO

Lees meer

"Ik wil je nogmaals bedanken voor je begeleiding de afgelopen maanden. Ik heb onze gesprekken als zeer prettig ervaren en zoals je weet weer veel vertrouwen gekregen in mijn toekomst. 
Ik bewaar jouw contactgegevens goed en mocht het nodig zijn dan weet ik je te vinden.
"

Randstad

Lees meer

"Nogmaals hartelijk dank voor al je hulp! Het was een zeer prettig traject waar ik veel van heb geleerd."

Randstad

Lees meer